Foreningens privatlivspolitik

Beskyttelsen af dit privatliv er meget vigtig for os. I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan vi indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller giver os ret til, enten som medlem eller samarbejdspartner – og/eller, når du bruger vores hjemmeside og nyhedsbrev.
Når du bruger denne tjeneste, kan du blive præsenteret for specifikke brugerbetingelser. Det er vigtigt, at du kan acceptere betingelserne, hvis du vælger at bruge tjenesterne.

Hvem er dataansvarlig?

Foreningen til fremme af praksislæring, CVR: 41128259, Norvangen 15, 4220 Korsør er dataansvarlig for de oplysninger, som indsamles via alle vores forskellige tjenester. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Tlf. +45 29 84 10 19

Mail: sekretariat@praksislaering.dk

Hvad er personoplysninger?

Personlige oplysninger dækker her over alle oplysninger, som vi kan bruge til at identificere dig som person – herunder, men ikke begrænset til, dit for- og efternavn, din privatadresse eller anden fysisk adresse, din e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.

Behandling af personoplysninger

Foreningen behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med god databehandlingsskik og gældende lovgivning.

Vi indsamler og behandler oplysninger til brug for flere forskellige formål, herunder er indsamling og behandling af data nødvendig for, at vi bedst muligt kan opfylde dine ønsker og behov for målrettet information og relevante (medlems) tilbud, ligesom vi ønsker at give dig den bedst mulige service og brugeroplevelse, når du bruger vores tjenester. Data er også nødvendig for brug af visse funktioner, der gør det muligt for os at kontakte dig, og sende dig vores nyhedsbrev, skulle du have valgt at modtage det.

Oplysninger om dig, som kan blive indsamlet og behandlet:

  • Kontaktoplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
  • Personlige interesser samt samtykke til nyhedsbreve.
  • Brugeradfærd i forbindelse med brug af vores digitale platforme.

 

Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere en given ydelse til dig. Hvis vi indsamler øvrige oplysninger, fremgår dette eksplicit af brugerbetingelserne for den tjeneste, du har valgt at bruge.

Foreningen indsamler aldrig supplerende oplysninger om dig, ud over offentligt tilgængelige registre. Vi arbejder konstant på at videreudvikle og forbedre vores tjenester. Derfor fører vi statistik over, hvordan du som bruger anvender dem.

Videregivelse af personoplysninger

Foreningen til fremme af praksislæring videregiver eller sælger ikke oplysninger om din anvendelse af vores tjenester til tredjepart.

Har vi alligevel behov for at videregive oplysninger for at kunne levere en given ydelse, vil det fremgå tydeligt af brugerbetingelserne for den tjeneste, du bruger.

Du har ret til indsigt

Du har ret til at få indsigt i følgende:

  • Hvilke personoplysninger, vi har indsamlet og behandlet i forbindelse med, at du har brugt vores tjenester.
  • Formålet med vores indsamling og behandling af oplysningerne.
  • Eventuel videregivelse af oplysningerne.
  • Hvor længe vi opbevarer oplysningerne.


Hvis du ønsker at gøre brug af din ret til indsigt, kan du altid sende en mail til foreningen via sekretariat@praksislaering.dk eller ringe på tlf. +45 29 84 10 19

Hvis du vil have rettet personoplysninger

Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig (f.eks. din adresse), eller hvis du ikke længere ønsker at gøre brug af en tjeneste, som du har tilmeldt dig, kan du altid sende en e-mail til  sekretariat@praksislaering.dk.

Hvis du vil have slettet personoplysninger

Foreningen foretager ikke unødig opbevaring af personoplysninger. Vi vil slette eller anonymisere oplysningerne i overensstemmelse med lovgivningen, når vi ikke længere har brug for dem. Desuden vil vi slette dine personoplysninger, hvis du anmoder os om det.

Som udgangspunkt sletter vi ikke dine oplysninger før 5 år efter ophør af din aftale eller brug af tjeneste. Hvis andre sletningsregler benyttes, fremgår dette tydeligt af brugerbetingelserne for den konkrete tjeneste, du har valgt at bruge.

Du kan klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Som udgangspunkt sletter vi ikke dine oplysninger før 5 år efter ophør af din aftale eller brug af tjeneste. Hvis andre sletningsregler benyttes, fremgår dette tydeligt af brugerbetingelserne for den konkrete tjeneste, du har valgt at bruge.

Senest opdateret 10/03 – 2022