Arkiv

Foreningen til fremme af praksislæring etableredes i 2019 med afsæt i produktionsskolerne. Derfor har vi en særlig forpligtelse i at forvalte arven fra den skoleform. Det gør vi bl.a. ved her på siden at tilbyde et arkiv over litteratur omkring produktionsskolerne. Hvis du ikke finder det, du søger, henviser vi til Rigsarkivet (se link neden for). Og hvis du selv er i besiddelse af materiale om produktionsskolerne, som du mener, vi bør have adgang til mhp. formidling her på siden, så skriv endelig til os! 

Arkivet med produktionsskolemateriale har til formål at bevare forbindelsen til den særlige pædagogiske tænkning og praksis, som produktionsskolerne stod for. I kraft af nedenstående litteratur mv. kan vi fortsat lære af skoleformen, og de mange gode tanker, ideer, projekter, rapporter og den omfattende viden går ikke tabt.  

Klik på bøger og links og få adgang til en guldgrube af viden! 

Litteratur særligt om produktionsskolerne

Foreningen har en arv at løfte. FFP er udsprunget af en særlig pædagogisk tænkning og en særlig skoleform. For at vi fortsat kan lære af den, og for at de mange gode tanker, ideer, projekter, rapporter og den omfattende viden ikke går tabt, samler vi her al den tilgængelige litteratur, vi kan finde. Klik på bøger og links og få adgang til en guldgrube af viden. 

Ligger du inde med materiale, som du mener, vi bør have adgang til, så skriv endelig til os!

Om Kompetencetavler og synlig kompetencevurdering

Liste over materiale om produktionsskolerne.